Kieltenopiskelu ja paremmat muistiinpanovälineet kieltenopiskelijoille

Kieltenopiskelu ja paremmat muistiinpanovälineet kieltenopiskelijoille

Kuinka moni on opiskellut vieraita kieliä? Kuinka monta kertaa olet ostanut muistiinpanoja varten muistivihkoja, jotka ovat muutaman oppitunnin jälkeen täysin sotkuisia sisältäen samalla sivulla eri aiheista sanastoa, satunnaisia muistiinpanoja kuuntelutehtävistä A5, B3, C2 ja muuta mistä ei jälkeenpäin ole mitään hyötyä. Itseni kohdalla ainakaan en ole lähes ikinä palannut selaamaan omia muistiinpanojani ja olen kuitenkin ollut jo laskujeni mukaan 16 eri kielen oppitunneilla koulun penkillä tai etätunneilla.

Tähän ongelmaan keksin ratkaisuksi kielivihon, jonka julkaisin 2019. Se on siis parempi vaihtoehto tyhjälle viholle muistiinpanoja varten. Vihoissani on valmiiksi jaettu aukeamat 68 eri aihepiiriin. Jokaisen aukeaman vasemmalla sivulla on valmiiksi välttämättömät sanat ja lauseet, jotka täytetään itse katkoviivoille. Oikea sivu on tyhjää ruutupaperia. Tällä tavalla löydät aina jokaisesta aihepiiristä tärkeimmän sanaston kompaktisti yhdeltä aukeamalta.

Suomalaisessa kirjakaupassa halvin A4-kokoinen muistivihko maksaa noin 2€, 160-sivuinen kierrevihko 3,95€ ja kallein 14,95€ (100 sivua). Omat kielivihkoni sisältävät 160 sivua A4-kokoista lehteä ja niiden hinta tällä hetkellä on 12,90€ + toimitus. Lisäksi kielivihkoni suomenkieliseen versioon on tarjolla 350 eri kieleen suunniteltua kantta. Eli hinnan puolesta ei ole syytä olla jättää ostamatta vihko, joka auttaa oppimaan kohdekielensä sanastoa järjestelmällisemmin.

Arvion mukaan tällä hetkellä 1,2 miljardia ihmistä opiskelee vierasta kieltä. Tavoitteeni on saada jokainen uusi kielenopiskelija ostamaan kohdekieleensä tällaisen vihon osana muistiinpanovälineitä kielen oppimista varten. Näistä 1,2 miljardista potentiaalisia asiakkaita ovat he, jotka muutenkin ostaisivat suunnilleen samaa hintaluokkaa olevan muistiinpanovihon. Mitään vastaavaa ei tällä hetkellä ole markkinoilla. Vaikeus tällä hetkellä on tietoisuuden levittäminen, koska kieltenopiskelijat eivät osaa edes etsiä tätä vielä.

Kuvassa näkyy yhden asiakkaamme IG-story, joka on jo ehtinyt ehtinyt omien sanojensa mukaan ostamaan lähes 40 kielivihkoa meiltä.

"gotta get a bit serious for a second... I've bought close to 40 of these from a fellow amazing polyglot who made the @ultimatelanguagenotebook and it's a language learning LIFE CHANGER and i seriously recommend it for only 15 bucks a piece. SO WORTH IT."

Tällaisia viestejä lukisi mielellään lisää eli pitää vain jatkaa työntekoa ja tietoisuuden levittämistä. Ensialkuun alan lisätä nettikaupan alt-tekstejä ja suunnittelemaan parempaa sisääntulosivua.
Back to blog